Kundservice

Vi sitter redo måndag till torsdag från 07:30 till 16:30. Fredag från 7:30 till 15:00.

Bli uppringd
Vindskydd till terrassen
Glasstaket

Vindskydd till terrassen

Sortiment

Det exklusiva vindskyddet i glas och aluminium

Få ett exklusivt och lätt vindskydd till terrassen, med glas levererat efter mått

Är du på utkik efter ett staket till trädgården, är Plastmo glasstaket den idealiska lösningen. Du bevarar utsikten samtidig med att du skapar rum på terrassen och avskärmar för väder och vind när du ska njuta sommaren på terrassen. Det är en exklusiv och stilren lösning i glas och aluminium.

Letar du efter en avskärmning som ska monteras i höjden, mer än 0,6 m över markniå, är Plastmo Glasräcke den optimala lösningen.

Unika lösningar

Staketet är tillverkad i en lätt och stilren design. Stolparna är tillverkade av aluminium och fås i färgerna vit och antracit. Glasen är laminerade och fås i både klar, frost och rök. Alla färger glas och stolpar kan kombineras så du kan sätta din egen prägel på lösningen och få det önskade resultatet. Alla glas levereras efter mått, så du får det bästa resultatet till din terrass.

Minimal skötsel

En av de många fördelarna med glasstaketet är den minimala skötseln. Staketets stolpar är tillverkade av underhållsvänlig pulvelackerad aluminium. Det rekommenderas at staketet rengörs med en svag diskmedelslösning 1-2 gånger årligt.

Montering av glasstaket

Är du osäker på hur du monterar glasstaketet? Det är ett system som består av få delar, som gör monteringen snabb och enkel. Stolparna levereras i paket inklusive komplett tillbehör och monteringsanvisning. Läs monteringsanvisningen innan du börjar monteringen av ditt nya staket.

Vis flera

15 års garanti

Vi ger 15 års garanti på vårt glasstaket. Garantin gäller avflagning av ytbeläggningen på aluminiumprofilerna.

Läs mer
15 års garanti
Inspiration

Få inspiration till ditt nästa projekt

Vis flera
Kom igång med glasstaket