Elegant och exklusivt skärmtak
SunGlaze

Elegant och exklusivt skärmtak

Ge terrassen ett lyft med ett elegant och exklusivt skärmtak

SunGlaze är en elegant och arkitektonisk taklösning. Skivorna används till alla slags skärmlösningar där det inte krävs isolering.

Det starka alternativet till härdat glas

Takskivorna är ett bra alternativ till härdat glas. Skivorna är tillverkade av polykarbonat som är ett slagtåligt plastmaterial som är väderstabilt mot både snö ocn vindbelastningar. Taksivorna har dessutom ett UV-skydd på ovansidan vilket motverkar solens nedbrytning av skivorna. Du får en vattentät lösning utan att använda silikon och en stark och elegant lösning som håller i många år.

Val av färg

Du kan välja mellan färgerna klar och rök. Observera att ett rökfärgat skärmtak släpper igenom mindre ljus terrassen, vilket kan göra angränsande rum i huset mörkare.

Snözoner och regelavstånd 

Sverige är indelat i snözoner, som baseras på den normala snömängden i olika områden. Snözonerna avgör vilket regelavstånd som krävs. Se på kartan vilken snözon du ska
bygga i. Se kartan.

Montering av SunGlaze

SunGlaze monteras med snygga profiler i anodiserad aluminium med dolda skruvfästen. Lösningen kan antingen monteras direkt på takstolarna med c/c 602 mm mellan takstolarna eller på en konstruktion med tvärgående reglar med 800 mm mellan reglarna. Gå inte direkt på skivan när du arbetar på taket. Lägg alltid en skiva, planka, stege eller liknande på taket för att fördela vikten.

Läs igenom hela monteringsanvisningen innan du sätter igång med monteringen av ditt nya tak. Du hittar alla monteringsanvisningar och videor på vår monteringssida.

10 års garanti

Du köper trygghet hos Plastmo A/S. Trygghet att ha valt ett SunGlaze-tak som både er snyggt och hållbart. Därför erbjuder vi 10 års garanti på ditt SunGlaze-tak.

Vis flera

10 års garanti

Du köper trygghet hos Plastmo - trygghet i att ha valt ett SunGlaze Tak som både är elegant och hållbart. Du har 10 års garanti på ditt SunGlaze Tak.

Se garantibestämmelser
10 års garanti
Andra produkter

Se våra övriga produkter

Vis flera
Kom igång med sunglaze