Anvisning

Om du vill vara säker på ett bra resultat, så följ våra detaljerade monteringsanvisningar och videor, innan du sätter igång med att montera Plastmo Takrännor, Tak, Glasräcke eller Vattensamlare.

Hängrännor

Plastmo Hängrännor

Läs monteringsanvisningen för Plastmo Hängrännor här innan du påbörjar monteringen.

Tak

TwinLite Kanaltak

Läs hela monteringsanvisningen här, innan du på påbörjar monteringen av TwinLite Kanaltak.

Tak

Trapetstak

Få goda råd och monteringstips om Plastmo Trapetsskivor här.

Tak

SunGlaze

Var noggrann med takkonstruktionen till SunGlaze Takskivor. Läs mer här innan du påbörjar projektet.

Tak

EazyGlaze

EazyGlaze Takskivor ska monteras på en stabil konstruktion, som klarar av den snö- och vindbelastning som kan förekomma på monteringsstället. Skivorna är konstruerat till att överlappa varandra längs sidorna och har därför en smal och en bred profilering. Takskivorna ska hanteras med försiktighet och ska lyftas när de flyttas, för att undvika repor på ytorna.

Glasräcke

Glasräcke

Plastmo Glasräcke är lätt att montera. Både det topp- och frontmonterade räcket består av få delar. Stolparna i aluminium har spår som glaset monteres i. Det gör lösningen till en av de bästa och mest hållbara på marknaden.

Vattensamlare

Vattensamlare

Plastmos Vattensamlare är lätt att gräva ned, och den skall INTE packas in i fiberduk. Läs här hur du sätter ihop vattensamlar blocken. Du kan själv ansluta vattensamlaren till ditt stuprör. Anslutning till avlopp skall alltid utföras av en professionell.

Hitta svar

Vad kan vi hjälpa dig med?